NLOG breidt uit

Nieuwe Liberalen Oost Gelre(NLog) breidt uit.


Oost Gelre – Alfred Wopereis maakt overstap naar NLog.
Alfred Wopereis vertrekt bij de VVD-fractie en neemt z’n raadszetel mee naar de NLog. Samen met fractievoorzitter Bertie Bosker van NLog gaat Alfred Wopereis deel uitmaken van de tweemans fractie van de NLog in de raad van Oost Gelre. Met als ondersteuning Jarno Hilge als commissielid.
Na jaren lange inzet voor de VVD kan Wopereis zich niet meer geheel vinden in het landelijk beleid van de VVD.  Dit brengt hem er toe om de overstap naar NLog te maken, een plek waar hij zich beter thuis voelt. De standpunten van deze partij staan dichter bij hem. Het boerenhart spreekt hier. Wopereis wil zich als betrokken bestuurder graag met passie en toewijding blijven inzetten voor de belangen van alle boeren, burgers en bedrijven in onze mooie gemeente.
NLog zal de coalitie positief kritisch blijven volgen en hoopt op een goede samenwerking met hen.

 

Nieuwsarchief:

Op safari in Oost Gelre
Wonen en ook bier drinken
Knappe Prestatie
Dit kan beter!
De Grolse parel
Antoniushove halverwege
Verkiezingen