Spotprent nummer 3!

Cartoon nr. 3

Frits & Theo en de Gouden Gieter
Het College mag dan nog als eenheid functioneren; haar achterban, de college partijen CDA en OOG, begint steeds meer haarscheurtjes te vertonen. Waar OOG maar al te graag de OZB wil verhogen om linkse cadeautjes aan een gedeelte van de bevolking terug te geven, wil het CDA geen belasting verhoging omdat “er nog genoeg in kas zit”.  Terecht vindt Nieuwe Liberalen. Waar het CDA de ouderensoos in Vragender wil ondersteunen voor het aanpassen van de MFA, stelt OOG dat de bevolking van Vragender te weinig zelfwerkzaamheid vertoont en dus niet voldoende geld krijgt om de nodige werkzaamheden uit te voeren. Onterecht vindt Nieuwe Liberalen. Als we zien dat er plannen liggen om voor 1.7 mln. de Besselinkschans op te knappen en constateren dat slechts 4 % van het grondgebied Besselinkschans in eigendom is van de Gemeente dan vindt Nieuwe Liberalen dat er met geld gesmeten wordt. Als we dit vergelijken met de benodigde €54.000,-- voor MFA Vragender  vindt Nieuwe Liberalen dat de verhoudingen scheef liggen. Scheve verhoudingen zijn slecht voor het functioneren van ons dagelijks bestuur.


Nieuwsarchief:

Spotprent nummer 5!
Spotprent nummer 4!
Spotprent nummer 3!
Het alternatieve plan voor de Dijkstraat
Spotprent nummer 2!
De eerste spotprent!
Webdesign: i-3 Reclamebureau