Spotprent nummer 4!

Cartoon nummer 4!

De Coffeeshop

Onze helden zijn deze keer Asterix en Obelix welke in hun kleine dorpje in de Achterhoek elke keer weer bijzondere avonturen meemaken. Deze keer is Asterix op zoek naar een coffeeshop maar die is in het dorp niet te vinden. Dat is raar, want alcohol wordt volop geschonken. De vergadering van wijze dorpelingen had besloten geen coffeeshop toe te laten en helpt daarmee, indirect, de criminaliteit. Keizer  Mark Rutte  verdient ondertussen honderden miljoenen per jaar aan de legale verkoop van cannabis in dorpjes waar het wel kan. Lachend, rokend, ziet hij onze zoekende helden uit het bos komen.


Nieuwsarchief:

Spotprent nummer 5!
Spotprent nummer 4!
Spotprent nummer 3!
Het alternatieve plan voor de Dijkstraat
Spotprent nummer 2!
De eerste spotprent!
Webdesign: i-3 Reclamebureau