RAADSLEDEN

Jos Wolterink
 

Ik ben Jos Wolterink, geboren op 17 november 1951 en wonende aan het Rosveld 9 in Lichtenvoorde.
Ik ben fractievoorzitter van de Nieuwe Liberalen Oost Gelre, kortweg NL-OG.
Mijn drijfveer om in de gemeentelijke politiek te gaan is: het opkomen voor de burgers van Oost Gelre op alle mogelijke beleidsterreinen.
Ons verkiezingsprogramma is hierbij leidend.
De deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 heeft geresulteerd in de vertegenwoordiging in de gemeenteraad van Oost Gelre met twee zetels.
Onze intentie is om gedurende deze raadsperiode uw vertrouwen te winnen en daardoor te gaan groeien in het aantal zetels bij de eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen in 2018 waardoor we nog meer voor u kunnen gaan betekenen.


 


Gerard Klein Gunnewiek

 

Ik ben 55 jaar oud, getrouwd met Barbara en we hebben samen twee kinderen. Anne studeert in Amsterdam voor politicoloog en Camiel studeert aan de HAN voor rechten. Wij zijn geboren in Noordwijk maar sinds 2004 wonen wij in Lichtenvoorde.
Ik mag dan geboren en getogen zijn aan de andere kant van het land, ik durf te zeggen dat ik een volwaardig Achterhoeker ben. Ik ben Gert van Gert van Goormans Tône. Als klein jongetje logeerde ik altijd bij de familie Penterman(Tol) in Harreveld. Met paard en wagen ‘melkveurn’n’, was mijn lust en mijn leven. Op latere leeftijd was ik lid van de corsovereniging Boschlaan waar we vele mooie jaren hebben meegemaakt. Vanwege de goede herinneringen aan de Achterhoek zijn we in 2004 vanuit Noordwijk naar Lichtenvoorde gegaan. In Noordwijk was ik politiek actief. Het nieuws uit Oost Gelre volg ik daarom met belangstelling. Hoe langer ik hier woon hoe groter mijn belangstelling wordt. Maar ook mijn ongerustheid. Van lieverlee krijg ik het gevoel dat de bewoners van Oost Gelre in slaap worden gesust. Ik vind de politiek niet altijd even adequaat handelen en zeker het huidige college roept bij mij vraagtekens op.
 
 

 Webdesign: i-3 Reclamebureau