Het alternatieve plan voor de Dijkstraat

Alternatief plan Dijkstraat


Ons alternatief plan voor de Dijkstraat/Koemstraat moest er wel komen. Het plan van het College was o.i. weinig efficiënt, weinig aansprekend en veel te duur. Het gebrek aan keuzemogelijkheid deed ons besluiten met iets anders te komen. Na een eerste verkenning met plaatselijke experts hebben we contact opgenomen met zowel de VVD als het CDA. Beide partijen waren het met ons eens dat de Dijkstraat beter verdiende. Ons plan is om marktpartijen te bewegen de invulling van de Dijkstraat ter hand te nemen volgens de plantekst en het schetsontwerp wat aan het College gepresenteerd gaat worden. De Raad kan hier dan over beslissen. Een invulling waarvan wij en de collega partijen overtuigd zijn dat het voor het centrum van Lichtenvoorde een goede oplossing is.

Klik hier voor meer informatie zie ELNA d.d. 6 april 2016​ 


 


Nieuwsarchief:

Spotprent nummer 5!
Spotprent nummer 4!
Spotprent nummer 3!
Het alternatieve plan voor de Dijkstraat
Spotprent nummer 2!
De eerste spotprent!
Webdesign: i-3 Reclamebureau