Spotprent nummer 7!

Besturen in OostGelre
 
Het dagelijks bestuur van onze Gemeente loopt op haar laatste benen. De liefde tussen CDA en OOG is over en dat is goed te merken. Waar in het begin van deze coalitie periode bloemen werden geschonken zijn het nu distels die over en weer worden uitgedeeld. De slagkracht van het College is verdwenen en beide partijen verlangen naar het eind. Toch moeten er nog enkele knopen worden doorgehakt en dat gebeurt volgens een eeuwenoud gebruik. Het madeliefje is een distel geworden. Wel of niet, de laatste disteldoorn is bepalend. Nieuwe Liberalen hoopt dat de schade voor de bevolking beperkt blijft.


Nieuwsarchief:

Spotprent nummer 5!
Spotprent nummer 4!
Spotprent nummer 3!
Het alternatieve plan voor de Dijkstraat
Spotprent nummer 2!
De eerste spotprent!
Webdesign: i-3 Reclamebureau